Bröllopsbloggen

Corona och bröllop

Corona och bröllop är två ord som man helst inte vill ha i samma sammanhang men tyvärr ser läget ut som det gör och vi behöver därför anpassa våra bröllop. Vi får många frågor kring vad man ska göra i rådande läge och även om vi önskar att vi hade alla svar så varken kan eller vet vi hur framtiden kommer att se ut. Som det är nu har vi en Pandemilag som trätt i kraft och som gäller till och med den 30 september 2021.

Vill man säga ja till varandra i rådande läge är det ett litet bröllop som gäller. Men vem har sagt att det inte går att få bröllopskänsla trots ett litet bröllop!

Vill man hoppas, och planera för ett större bröllop senare i år får därför ha is i magen och leva med vetskapen om att eventuellt behöva boka om med kort varsel. Prata därför med era leverantörer och kom överens om ett ombokningsdatum. Vi gissar att de flesta hellre har en bokning som kan bli ombokad än att inte ha någon bokning alls.

Hur planerar vi för ett härligt litet bröllop i år med fest längre fram?

Att planera för ett mindre bröllop i år med fest längre fram är en toppenplan! Ni får chans att fira er kärlek dubbelt upp. Hur fantastiskt är inte det! Och att få möjlighet att bära sin bröllopsklänning ännu en gång, ja det är det många som drömmer om. Och vem säger att man inte kan läsa upp sina löften ännu en gång inför alla sina kära. Men om vi ska återgå till hur ett litet bröllop skulle kunna se ut.

Varför inte satsa på en vigsel i stadshuset. Stadshusen känns oftast väldigt högtidliga och ni kommer komma i riktig bröllopsstämning. Klä upp er till tänderna. Dvs exakt på samma sätt som ni tänkte klä upp er om det varit som vanligt. Ni ska gifta er, pandemi eller ej och då måste man få det lilla extra.

Börja morgonen med en riktig bröllopssminkning. Varför inte anlita någon av våra duktiga make up artister, på så sätt får du en make som håller hela dagen och det känns än mer på riktigt med en make up artist som kommer och sminkar dig. Ett annat tips är att anlita en riktig bröllopsfotograf, även detta hittar ni hos oss. Ni vill definitivt ha vackra bilder från er vigsel,  och vem kan bättre föreviga än en bröllopsfotograf. Låt hen vara med en stund innan och under vigseln eller varför inte redan på morgonen om budgeten tillåter. Säg ja till varandra omgiven av era absolut närmaste, lagen säger för tillfället att man får samla 8 personer. Boka in en lunch eller middag med era nära. Skriv tal till varandra och skåla över en av de mest fantastiska dagarna i ert liv. Avsluta dagen med att checka in på ett hotell där ni spenderar er första natt som gifta. Hur lyxig och härlig bröllopsdag låter inte detta som!?

Glöm inte heller att uppdatera er och hålla koll på rådande riktlinjer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp