Bröllopsbloggen

Bröllopsfest

Förra lördagen var det dags för bröllop igen. Denna gång för vår vän Christoffer och hans fästmö Maria, numera herr och fru. Bröllopet eller festen ska jag säga, för de valde att gifta sig borgerligt med vittnen tidigare på dagen, ägde rum i lördags i en lokal här i Stockholm.

Dresscoden för bröllopet var lite annorlunda men fantastiskt om ni frågar mig. För damer var dresscoden något rosa och hatt medan det för herrar var skjorta eller t-shirt och hatt. Absolut inte kostym. Alla hade verkligen gjort sina egna tolkningar och det var alltifrån lite ståtligare hattar till kepsar till alladdinhattar. Allt var tillåtet. Själv gick jag åt det lite tjusigare hållet och bar en coaff som jag köpt från coafflandet nummer ett, nämligen England.

På mig hade jag en rosa klänning från Zara, jag hittat dagen innan. Har tyvärr ingen bild på mig själv från festen pga hade för roligt så hann inte fota.

Lokalen bestod av flera rum och genomgående tema var såklart rosa. Det var rosa ballonger i alla rum och till dessert bjöds det på bland annat rosa munkar. Superfint och härlig fest! Som vickning bjöds det på pizza. Tror aldrig en pizza smakat så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp