Bröllopsbloggen

Bättre människa av att vara gift

I alla fall om man får tro en artikel som publicerats i Expressen och det låter ju helt fantastiskt. Tror personligen att det nog ligger något i det. Det finns bra många gånger man velat kasta ut människan man gift sig med men sen kommer man på just det, vi är gifta och så funkar det ju inte och man (jag) räknar till 10, sansar mig och kommer till insikt. Jag tror man är mer tolerant som gift. I artikeln står det att man blir mer förlåtande och får mer självkontroll. Kanske är det mitt sätt att räkna till just 10 som är det sätt det visar sig på mig. Jag kan inte skita i allt utan jag vill ju leva med den här människan, vi har valt varandra och älskar varandra. Tycker det är himla fint ändå. Man behöver inte vara gift för att göra dessa val utan det gör man ju även som sambo men det finns ändå något allvar i att faktiskt vara gift, i att ha sagt ja till varandra framför sin familj och sina vänner. Att våga älska någon framförallt, oavsett om det är en partner, en vän, ett djur eller någon annan gör en till en bättre människa. Kärlek är ju det finaste vi har.

Lite filosofi såhär på kvällskvisten.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp