Bröllopsbloggen

1-års kalas med unicorn tema

Förra lördagen var det dags för 1-års kalas med unicorn tema för minisen som fyllde år. Hennes allra första födelsedag <3 Denna dag skulle givetvis firas ståndsmässigt och hennes mamma som fått dille på unicorns tyckte att detta var ett lämpligt tema. Tyvärr hade inte alla grejer hunnit komma då jag testade att skicka efter lite saker från Wish (som ju skeppar från Kina) då jag vet att det blivit väldigt poppis nu. Det kan därför blir ett till unicorn party framöver för nu kommer det nya unicorn dekorationer nästan dagligen 😉 Tips från coachen är att vara ute i orimligt god tid om ni ska beställa därifrån då det är låång leverans tid.

Hade beställt fina dekorationer från England också så helt barskrapade var vi inte. Är helt kär i banderollen med texten ”I believe in unicorns”.

Dagen blev otroligt lyckad och både våra respektive familjer och vänner var där för att fira. Även vädergudarna var på vår sida för solen sken hela dagen och vi kunde grilla korv till barnen på terassen. Vi vuxna fick lyxig pizza och bubbel innan det var dags för the grand finale nämligen tårtorna!

Hur magiska är inte dessa tårtor!? En Elliefant tårta och en Unicorn tårta. Älskar dem! Dessutom både gluten- och laktosfria. Våningstårtan var fylld med jordgubbsmousse och rabarbermousse medan Elliefant tårtan var fylld med vit chokladmousse och hallonmousse.

Det bjöds också på unicorn cakepops med smak av chokladboll. De godaste klubborna vi någonsin smakat sa flera av barnen. Bra betyg ändå. Från mammabakar som ni hittar på insta om ni undrar!

Till barnen fanns också gnuggis tatueringar enligt unicorn temat och mina vaniljkakor som jag jobbade med en hel kväll. Födelsedagsbarnet blev ordentligt bortskämt som sig bör och hon var så uppe i varv att hon inte somnade förrän 01! Ett gott betyg.

Min lilla unicorn baby <3 Hur söt kan man vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp