Bröllopsbloggen

Hitta leverantörer till ditt bröllop

Här på Wedding Stories har vi ett fantastiskt fint Leverantörsregister där ni kan hitta bröllopsleverantörer till ert bröllop.

Söker ni leverantörer till bröllopet har ni hittat rätt

Söker ni bröllopsfotograf, make-up artist, bröllopslokal, vintageporslin, förlovnings- eller vigselringar, lyxiga chokladpraliner, någon som kan livesända er vigsel, eller kläder till såväl brud som brudgum har ni hittat rätt.

Alla leverantörer ni hittar i vårt Leverantörsregister är lokala bröllopsleverantörer. Leverantörer som är utvalda och handplockade av just oss. Allt för att ni ska få det bröllop ni alltid drömt om <3

Så glöm inte att kika in och botanisera runt bland våra fantastiska företagare i vårt fina register. Vill ni läsa ytterligare om dem så kan ni enkelt klicka er vidare till både deras hemsidor och sociala medier.

Var ute i god tid

Tänk på att vara ute i god tid när ni bokar era bröllopsleverantörer, detta då populära datum snabbt bokas upp. Ni vill hellre vara ute i för god tid än att riskera missa den leverantör ni vill ha.

Oavsett hur långt tid det är kvar eller inte så ska ni såklart alltid kolla med den leverantör ni vill ha oavsett. Ibland dyker det upp förändringar i scheman och helt plötsligt så är den leverantör man vill ha ledig. Stäm därefter ett möte med er leverantör och gå igenom era tankar och förväntningar.

När ni bokat er leverantör glöm inte att få på papper vad som ingår och vad som ev tillkommer, såsom ev reseersättning, övertid mm. Både som bröllopspar och som leverantör uppskattar man en rak kommunikation.

Med Wedding Stories hjälp ska bröllopsplaneringen vara både rolig och enkel. Därför hoppas vi att ni ska älska våra leverantörer lika mycket som vi gör.

Vill ni också synas i vårt register tveka inte att skicka ett mail till oss på hej@weddingstories.se så berättar vi mer.

 

Inga kommentarer

Wedding Stories på Instagram

Ni har väl inte missat att vi finns på Instagram!? Här lägger vi nästan dagligen upp inspiration och andra härligheter för er bröllopstörstande där ute.

Spana också in våra höjdpunkter där ni kan läsa mer om våra företagare i vårt Instagram. Ta del av checklistor eller varför inte titta in på några bröllop.

In och följ oss så ni inte missar något <3

 

 

Inga kommentarer

Önskelistan – detta önskar vi oss i bröllopspresent

Om vi får drömma oss bort lite och låtsas att vi får gifta oss igen så har vi skapat den perfekta önskelistan inför vår bröllopsdag. Detta önskar vi oss i bröllopspresent 2021. Den gemensamma nämnaren. Saker att göra och uppleva tillsammans <3

Mat och dryck

Afternoon tea! Hur mysigt att få ta med sin nyblivna äkta hälft på afternoon tea. Ett presentkort för de nygifta tycker vi är den perfekta bröllopspresenten. 

Vinprovning – är de intresserade av vin och vill lära sig mer. Vi hade inte tackat nej till en vin- eller champagneprovning. 

 

Vin och vinglas! Passa på att ge bort ert favoritvin tillsammans med ett par härliga rödvinskupor. Varför inte dessa härliga kupor från Riedel.

Brunch eller hotellfrukost. Kanske har ni eller era vänner ett favorithotell eller restaurang. Boka in dem på frukost eller brunch. Det perfekta sättet att lyxa till det när vardagen är åter.

Upplevelser

SPA-upplevelse! Ni som är mitt i ert bröllopsplanerande vet hur stressigt det kan bli. Speciellt mot slutet. Att skämma bort era nygifta vänner med en spa-upplevelse är därför den ultimata bröllopspresenten. Kanske en entré på Centralbadet i Stockholm eller en duo-massage på orten de bor. Gå ihop med några vänner så blir det inte så dyrt heller. 

Höghöjdsbana! – Hur roligt att få ta med sin älskling på en höghöjdsbana. Perfekt för er som vill ge bort något annorlunda. 

Låt era nygifta vänner använda händerna. Varför inte låta dem prova på glasblåsning eller drejning. Vi hade tyckt det vore super romantiskt!

För hemmakocken


Mat – finns något bättre sätt att umgås på än att laga en härlig middag tillsammans. Varför inte ge bort en härlig Le Creuset gryta i bröllopspresent. 

 

Pastamaskin – att få en pastamaskin i bröllopspresent går inte av för hackor. Perfekt för det matlagningsintresserade bröllopsparet.

Övrigt

 

Barnpassning! Har era vänner barn? Nu har ni möjlighet att ge bort den ultimata gåvan. Ta hand om deras barn under en heldag eller lova bort en övernattning. De kommer inte bli besvikna.

Ge bort en one of a kind gåva. Cervera har startat upp en hel sektion online för enbart vintageföremål. En gåva de flesta skulle uppskatta.

Sällskapsspel – sist men inte minst på vår önskelista står sällskapsspel. En annorlunda och kul bröllopspresent som räcker länge.

 

Inga kommentarer

SVT söker par som ska gifta sig

Planerar ni att gifta er i augusti eller september? Kanske har era planer påverkats av Corona och ni fått tänka om. Har ni inte bokat någon bröllopsfotograf ännu? Om svaret på dessa är ja tycker jag ni ska läsa vidare.

I en ny programserie om 6 avsnitt kommer vi få följa ett gäng bröllopfotografer i deras arbete. SVT söker därför blivande bröllopspar om skulle vilja vara med i programmet och få sin dag dokumenterad av någon av dessa bröllopsfotografer såväl som av ett TV-team. Obs gäller bröllop i augusti och september.

Skicka in er ansökan på brollopsfotograferna@svt.se tillsammans med lite information om er själva. Glöm inte nämna ert planerade bröllopsdatum och vart ert bröllop kommer gå av stapeln.

 

3 Kommentarer
Upp